top of page

Pilot for a day

Wil je zelf vliegen als een vogel en de vrijheid voelen die alleen zweefvliegpiloten kennen? Dan is "Pilot for a day" zeker iets voor jou!

 

Op zo'n vliegdag bieden wij jou de kans om meerdere vluchten te maken met een ervaren instructeur en de sensatie te voelen van het besturen van een zeefvliegtuig. Je krijgt een grondige briefing vanaf 10u00 en leert alles over het vliegen in een zweefvliegtuig voordat je het luchtruim in gaat. De instructeur begeleidt je gedurende de dag op het vliegveld en tijdens de 3 lesvluchten krijg je de kans om de meest adembenemende uitzichten te zien boven Genk en te genieten van het gevoel van een vogel. Je zal uiteraard zelf vliegen met als backup je instructeur. Je zal je grenzen verleggen terwijl je zelf de controle hebt over het vliegtuig. Zo'n "Pilot for a day" duurt een hele dag vanaf de briefing om 10u00 tot 's avonds tot alle zweefvliegtoestellen weer netjes gestald zijn. Je mag dus de héle dag meedoen met alle zweefvliegactiviteiten.

 

Of je nu een absolute beginner bent of al wat ervaring hebt, onze instructeurs zullen jou op jouw niveau begeleiden en zorgen voor een onvergetelijke ervaring...

Dus waar wacht je nog op? Kom bij ons langs en voel de vrijheid en spanning van het vliegen als een echte zweefvliegpiloot!

 

Maak je droom waar en word "Pilot for a day" voor slechts € 195 op:

  • Woensdag 1 mei 2024 (VOLZET),

  • Vrijdag 10 mei 2024 (VOLZET),

  • Zaterdag 8 juni 2024 (VOLZET),

  • Donderdag 15 augustus 2024 (VOLZET).

Je kan je plekje reserveren door ons formulier in te vullen. Na betaling van het bedrag krijg je een bevestiging.

Bij slecht weer verschuift de afspraak in overleg naar een volgende "Pilot for a day"-moment dat voor jou past. Het wordt gegarandeerd een onvergetelijke ervaring.

 

Tot binnenkort

 

De zweef-instructeurs van de Limburgse Vleugels

Alle data voor "Pilot For a Day 2024" zijn VOLZET.

Inschrijven is niet meer mogelijk.

(Data 2025 nog niet bekend...)

bottom of page