top of page
Opgebouwde bakken.JPG

Initiatievluchten

Beleef zelf de sensatie van het zweefvliegen en maak een initiatievlucht met één van onze ervaren piloten! Of schenk er één weg als origineel cadeau. Ook ideaal voor teambuilding dagen, buitenschoolse activiteiten, enz...

Behoudens ongunstige weeromstandigheden kunnen er tussen maart en oktober initatievluchten gemaakt worden. Voor individuele intitiatievluchten is dit tijdens de weekends, de feestdagen en op de woensdagnamiddagen. Op afspraak is dit soms ook op andere dagen en tijdens de wintermaanden mogelijk. Groepsvluchten kunnen enkel vastgelegd worden tijdens weekdagen, in principe ook niet op woensdagnamiddag.

Best belt u de dag van uw initiatievlucht na 10u even met het clublokaal op het tel.nr. 00 32 (0)89 38 32 73 om zeker te zijn dat er die dag initiatievluchten kunnen gevlogen worden.

Een initiatievlucht duurt ongeveer 20 minuten, afhankelijk van de weersomstandigheden.

De prijs voor een initiatievlucht bedraagt €90 p.p.

Wij bevelen aan dat u ter bescherming een petje en een zonnebril meebrengt. Het zonlicht kan boven trouwens veel sterker zijn dan op de grond.


Best draagt u ook sportieve kledij; een broek vergemakkelijkt het in- en uitstappen van de zweefvliegtoestellen.

U kan uw initiatievlucht online boeken via de pagina 'Reserveren'.

Meer informatie nodig over initiatievluchten?

Je kan ons contacteren door het contactformulier in te vullen. Ook zijn we telefonisch & per e-mail bereikbaar. Aarzel niet om ons te contacteren!

+ 32 478 05 77 45

  • Instagram
  • Facebook

Bedankt voor je inzending!

bottom of page